• Sénsor suhu

    sénsor suhu nganggo parobihan résistansi nalika suhu bahan na luhur sareng ka handap pikeun ngukur suhu. sénsér tératuratur ageung dianggo dina minyak bumi, kimia, mesin, metalurgi, listrik, tékstil, tuangeun sareng séktor industri sanésna sareng bidang téknologi ilmiah.

    wilujeng ngahubungi testeck, testeck fokus kana industri sensor suhu salami 17 taun. urang tiasa ngaropea ku sarat anjeun.
    Maca deui
  • Sensor suhu stasiun listrik

    1. Sensor suhu Powerstation digunakeun pikeun ngukur suhu tina sababaraha bagéan hidro-penghasil (sapertos bantalan panungtun luhur, bantalan dorong, rungkun bantalan handap, rungkun bantosan cai, hawa tiis / panas, cai, pipa minyak, pangukuran suhu stator ).

    2. Kami tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén, ngagunakeun strukturalalsémés anu langkung masuk akal pikeun kasempetan anu béda, sareng nganggo chip kualitas luhur. Téknologi laserwelding digunakeun pikeun nyegah sendi solder tina leupaskeun orfalling dina kaayaan geter anu kuat, anu sacara efektif ningkatkeun stabilitas pangukuran.

    Maca deui
  • Kabel

    1. kabel transit rel ngalibetkeun sambungan kakuatan listrik, kabel kontrol sareng jalur EMU anu aya hubunganana. Kabel hightemperature-kabel ieu dianggo pikeun ngawaskeun sareng ngawaskeun alat éléktronik, alat listrik, lokomotip, mobil sareng lapangan sanésna sapertos penerbangan, pesawat udara, senjata, kapal, sareng sajabana, cocog pikeun lingkungan anu béda-béda.

    2. Kisaran suhu anu lega, tahan résistemikimis, résistansi dampak, kahirupan termal tinggi, résistansi radiasi nuklir, résistansi maké ageung, beurat Ringan, ukuran alit, beurat enteng, luhurna, Upami aya seuneu, éta tiasa ngirangan cilaka pikeun jalma sareng ningkatkeun kaamanan transportasi. Pikeun kabel nganggo atanapi henteu nganggo sarung, selubung insulasi sareng sarung didamel tina bahan bébas halogén. Upami aya seuneu, produk ieu tiasa ngawatesan panyebaran seuneu, ngirangan émisi haseup gas beracun, ngirangan leungitna pisibilitas, sareng ngamungkinkeun masarakat ngévakuasi gancang.

    Maca deui

Tentang Kami

Testeck Co., Ltd utamina dina sistem monitoring suhu, kabel khusus sareng bidang sanésna pikeun ngalakukeun panilitian sareng pamekaran anu jero. Ti saprak didirikeun di Shenzhen di 2003, urang parantos nyayogikeun palanggan sareng produk anu langkung lengkep, langkung seueur dianggo dina pabrik host sareng stasiun-stasiun PLTA ageung. Kayaning: Dongfang Electric, Shanghai Electric, Harbin Electric, Tianjin GE, Voit, Three Gorges Group, Huadian Group, Huaneng Group, Guodian Group, Datang Group, State Grid, China Southern Power Grid, Gezhouba Hydropower station jeung sajabana. Testeck salawasna mastikeun yén résistansi suhu anu dianggo ku konsumén dina alat-alatna tiasa dipercaya sareng akurat. Salila langkung ti sapuluh taun, perusahaan teras-terasan nanem modal sumberdaya dina panilitian sareng pamekaran, desain, panerapan sareng padamelan sénsor suhu motor, sareng parantos ngahontal prestasi téknis anu signifikan. Khususna, proyek panilitian ilmiah "Proses Mouldasi Terpadu sareng Aplikasi sénsor Suhu kelompok Generator ageung" NGAGUNAKEUN téknologi ngolah bahan insulasi canggih pikeun ngolah sababaraha bentuk pad insulasi, sareng ngadopsi téknologi suhu luhur anu luhur sareng cetakan tekanan anu dipaténkeun sakali-sakali nyetak.
Maca deui

Bérita paling énggal